Vi söker en Distriktsansvarig till region öst/mellan

2020-02-24

Som distriktsansvarig är du en viktig del av säljteamet på Europrofil AB. Du jobbar som teknisk säljare och hittar lösningar. Du kommer att ha ansvar för dina kunder och försäljningen i distrikt Öst/Mellan (Stockholm och Mälardalen). Tjänsten innebär att du ska bygga långsiktiga relationer med dina kunder som främst är byggentreprenörer, men också ansvara för att våra återförsäljare har rätt kunskap och support kring våra produkter.

Vi erbjuder
Kollegor runt om i landet, ett innesäljargäng i Nora och en chef, som alla engagerat kommer att vara dina närmaste kollegor i det dagliga jobbet. Resten av företaget kommer du att lära känna och uppskatta som arbetskamrater. Ett arbete med kvalitetsprodukter i ett kundorienterat, lönsamt och ett marknadsledande företag inom vårt område. Ett stort eget ansvar och självständigt arbete i ett prestigelöst företag med stöttning från engagerade kollegor med gemensamt fokus och mål. Ett arbete i ett framgångsrikt företag med lång tradition av utveckling. En positiv och attraktiv arbetsplats med högt i tak.

Din profil
Erfarenhet av försäljning på fältet och stort kontaktnät inom byggbranschen hos både entreprenörer och återförsäljare. Du är självgående, har gott om driv och energi och är van att hantera hela säljprocessen och har en förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du är nyfiken, lösningsorienterad och du inger förtroende vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har god IT-vana. Du är bosatt i Stockholm/Mälardalen eller i dess närhet och du har körkort. Du har stort tekniskt kunnande och intresse samt erfarenhet av praktiskt utförande på byggplats.

Ansökan & Kontakt Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2020. Ansökan skickas till jobb@europrofil.se. Urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronnie Speychal vVD/COO Försäljning & Produktion 070-559 24 03, ronnie.speychal@europrofil.se. Lär känna oss mer på europrofil.se

Välkommen med din ansökan!

Ladda hem annonsen som PDF