Ny regionchef i Norge

31 augusti 2023

Europrofil förstärker marknadsorganisation i Norge med en REGIONSJEF väst. I vår strävan efter att ännu bättre serva marknadens behov och framtida efterfråga är detta en efterlängtad pusselbit i en långsiktig satsning.

Jones uppgifter kommer främst att bestå av att fortsätta bygga starka partnerskap tillsammans med våra kunder, att Jone har ett starkt driv, god erfarenhet av branschen samt en hög teknisk kompetens gör att vi verkligen ser fram emot att påbörja arbetet tillsammans.

”Vi är stola över att presentera Jone Skjold som ny REGIONSJEF väst. Jone kommer in med både branschkunskap, lång erfarenhet av försäljning och tekniskkompetens vilket kommer komplettera befintlig organisation på ett mycket bra sätt. Vi har tillsammans med våra partnerkunder i Norge stora ambitioner och med Jones vinnarskalle känns det riktig kul att höja tempot i Norge” säger Adam Almgren, Kommersiell Chef på Europrofil.

Jone Skjold, 42 år och bor i Sandnes i Västnorge. Han är nu tillbaka i Europrofil efter cirka 3 år – och säger själv att det känns som att komma hem. "Det ska bli fantastiskt att profilera de gedigna produkter som Europrofil levererar och jag ser fram emot att bygga ett nätverk av skickliga proffs här i Västnorge", fortsätter han.

När Jone inte är på jobbet kan du hitta honom på ett gym, eller på en löprunda i de många vackra bergen som omger Sandnes. Familjen och deras hund är ofta med på resorna. Jone har mycket energi och gillar att det händer saker på jobbet. Vinnarmentaliteten är stark – både på jobbet, i löparskorna och på cykeln.